Το σκοτεινο χωριο
Οτι δεν θα διαβασετε πουθενα αλλου
Λίγα λόγια για εμένα
Στοχάσου και αρκεί. Δεν είμαστε εκείνοι που κατέχουμε την αλήθεια. Δεν είμαστε εκείνοι που θα φωτίσουμε τον κόσμο. Είμαστε μαζί με κείνους που πιστεύουν πως το σκοτάδι δεν είναι ανίκητο.
Σύνδεσμοι


Δεν χρειαζεται να εισαι Μαγος,για να δεις αυτα που θα γινουν αυριο.Η Προετοιμασια και Το Αλλοθι.
1797 αναγνώστες
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2007
21:31

ς.
H Προετοιμασια

 

1.

       80 δισ. δολ. για αντιμετώπιση της πιστωτικής κρίσης

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2007 07:00

Εκτυπώστε το   Στείλτε το με email   Φυλάξτε το

ΣΕ ΜΙΑ έσχατη προσπάθεια να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της πιστωτικής κρίσης, μεγάλες τράπεζες, περιλαμβανομένης της Citigroup σχεδιάζουν να συστήσουν ταμείο με ενεργητικό αξίας περίπου 80 δισ. δολαρίων με σκοπό να αγοράσουν προβληματικά χρεόγραφα εξασφαλισμένα με υποθήκες και άλλο παρόμοιο ενεργητικό, σύμφωνα με προσκείμενες πηγές.

 

Εκπρόσωποι από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών έχουν οργανώσει συζητήσεις μεταξύ στελεχών κορυφαίων διεθνών τραπεζών, όπως αποκάλυψαν οι ίδιες πηγές, καθώς χρηματοοικονομικοί οργανισμοί εκδηλώνουν ολοένα και μεγαλύτερες ανησυχίες ότι ένας συγκεκριμένος τύπος επενδυτικών κεφαλαίων άμεσα συνδεδεμένος με τις τράπεζες πρόκειται να πληγεί ιδιαίτερα από την πρόσφατη πιστωτική κρίση.

Στην περίπτωση αυτή, ευρείας κλίμακας προβληματικό ενεργητικό θα μπορούσε να αυξήσει το κόστος δανεισμού παγκοσμίως, να προκαλέσει μεγάλες απώλειες από επενδυτές και να αναγκάσει τις τράπεζες να υποβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την αξία μέρους τους ενεργητικού τους στους ισολογισμούς τους. Επίσης, ενδεχόμενη πώληση προβληματικού ενεργητικού θα προκαλούσε και μεγάλες ζημίες στις ίδιες τις τράπεζες και στο χειρότερο σενάριο θα μπορούσε να οδηγήσει τις ΗΠΑ και την Ευρώπη ακόμη και σε ύφεση.

Η σύσταση ενός ταμείου αποτελεί την τελευταία λύση ώστε να αποτραπεί περαιτέρω εξάπλωση των επιπτώσεων από την πρόσφατη πιστωτική κρίση στην παγκόσμια οικονομία, μετά από μία περίπου τριετία εύκολου δανεισμού που πυροδότησε μαζικό ενυπόθηκο δανεισμό στις ΗΠΑ και εκτίναξε στα ύψη τις χρηματοδοτούμενες εξαγορές.

Citigroup, JPMorgan Chase & Co. και Bank of America Corp. φέρεται να ενέχονται στις συζητήσεις, σύμφωνα με προσκείμενες πηγές. Οι ίδιες οι τράπεζες έχουν μέχρι στιγμής αποφύγει οιαδήποτε ανακοίνωση. Στις συζητήσεις συμμετέχουν και αξιωματούχοι του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, δεν αναμένεται όμως να χρησιμοποιηθεί χρήμα των φορολογουμένων. Η Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Βρετανίας έχει επισημάνει ότι και βρετανικές τράπεζες εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο ταμείο, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα της WSJ το Σάββατο, επικαλούμενο προσκείμενη πηγή.

Μέχρι στιγμής, η βρετανική αρχή δεν έχει κάνει κανένα δημοσίευμα, όπως και η αντίστοιχη ρυθμιστική αρχή της Ελβετίας. Δεν έγινε επίσης κανένα σχόλιο από τη βρετανική HSBC και την ελβετική UBS όταν ερωτήθηκαν για τυχόν ανάμειξή τους.

 


2.

China Citic: Ενδιαφέρον για απόκτηση μεριδίου στην Bear Stearns

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2007 11:19

Εκτυπώστε το   Στείλτε το με email   Φυλάξτε το

 

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ της για την απόκτηση ποσοστού στην Bear Stearns εξέφρασε η China Citic Group, ο πρώτος επενδυτικός βραχίονας της κινεζικής κυβέρνησης, δια στόματος του προέδρου της Τσανγκ Ζένμινγκ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η Citic μελετά το ενδεχόμενο υποβολής προσφοράς για την απόκτηση ενός μεριδίου της αμερικανικής εταιρείας, η οποία δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από την κατάρρευση της αμερικανικής αγοράς χρεογράφων συνδεδεμένων με ενυπόθηκα δάνεια.

Η μετοχή της Bear Stearns έχει υποχωρήσει από τις αρχές του έτους κατά 25%. Σήμερα, η αξία της είναι η μισή από αυτή της Citic Securities, θυγατρικής της Citic Group.

Η κινεζική εταιρεία ενδεχομένως πάντως να αντιμετωπίσει ανταγωνισμό στην προσπάθειά της να αποκτήσει μερίδιο στην Bear Stearns, δεδομένου ότι ενδιαφέρον για αυτή έχει εκδηλώσει, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, και η Berkshire Hathaway του Γουόρεν Μπάφετ. 

 


3.

Η κίνηση αιφνιδίασε αρκετούς ευρωπαϊκούς ομίλους αλλά και τις αρμόδιες αρχές των ευρωπαϊκών χωρών. Εκπρόσωπος της ΗSBC- της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής τράπεζας- δήλωσε ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν αντίστοιχα σχέδια στη Γηραιά Ήπειρο.

Η Βρετανική Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSA) από την πλευρά της σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι θα στήριζε βρετανικές τράπεζες που θα εκδήλωναν πρόθεση συμμετοχής, σπεύδοντας ωστόσο να υπογραμμίσει ότι πρόκειται για μία "προσπάθεια του ιδιωτικού τομέα".

Χαρακτηριστικές του κλίματος στην Ευρώπη είναι και οι δηλώσεις εκπροσώπου της ρυθμιστικής αρχής της Ελβετίας, EBK. «Δεν έχουμε καμία ανάμειξη στην πρωτοβουλία. Εάν οι τράπεζες θελήσουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να λάβουν μόνες τους την απόφαση» τόνισε.

Η στενότητα στην πιστωτική αγορά, που έχει τις ρίζες της στην κρίση της αμερικανικής αγοράς ενυπόθηκων δανείων υψηλού ρίσκου (subprime), ανάγκασε τις μεγάλες κεντρικές τράπεζες διεθνώς να προχωρήσουν σε αλλεπάλληλες ενέσεις ρευστότητας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι τράπεζες που αλληλοεξαρτώνται ως προς τον δανεισμό, εξακολουθούν να διστάζουν να στραφούν για χρηματοδότηση στην διατραπεζική αγορά, καθώς το μέγεθος της έκθεσης των διαφόρων ομίλων στην subprime αγορά παραμένει άγνωστο.

Αρκετές ευρωπαϊκές τράπεζες, όπως οι HSBC, UBS Deutsche Bank έχουν προχωρήσει σε υποβάθμιση της αξίας ενεργητικού εξαιτίας της κρίσης, ενώ η BNP Paribas πάγωσε προσωρινά funds αξίας 2,2 δισ. δολαρίων. Η κίνηση αιφνιδίασε αρκετούς ευρωπαϊκούς ομίλους αλλά και τις αρμόδιες αρχές των ευρωπαϊκών χωρών. Εκπρόσωπος της ΗSBC- της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής τράπεζας- δήλωσε ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν αντίστοιχα σχέδια στη Γηραιά Ήπειρο.


4.   Και οι πολιτικοι ενθερμοι οπαδοι (βλεποντας οτι σε λιγο θα τους παρουν με τα γιαουρτια)

Χοακίν Αλμούνια: Η οικονομική αντιπαράθεση δεν πλήττει την ανεξαρτησία της ΕΚΤ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2007 07:00

Εκτυπώστε το   Στείλτε το με email   Φυλάξτε το

 

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ αντιπαράθεση στη ζώνη του ευρώ θα εστιάσει σε μια συντονισμένη δημοσιονομική και οικονομική πολιτική μεταξύ των υπουργών Οικονομικών της περιοχής και όχι στην ανεξαρτησία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε Χοακίν Αλμούνια.

Η Γαλλία, η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της ζώνης του ευρώ, έχει από καιρό ασκήσει πιέσεις στους υπουργούς Οικονομικών της περιοχής, να έχουν λόγο στις αποφάσεις για τη νομισματική πολιτική της ανεξάρτητης τράπεζας, επικρίνοντας τα αυξανόμενα επιτόκια της ΕΚΤ για την πενιχρή επίδοση των γαλλικών εξαγωγών.

Αλλά ενώ ακούγονται εκκλήσεις για καλύτερη οικονομική διακυβέρνηση, το Παρίσι την ίδια στιγμή αψηφά κανονισμούς της Ε.Ε. που προβλέπουν μειώσεις για το δημοσιονομικό έλλειμμα τουλάχιστον στο 0,5% του Ακαθάριστου Εγχωρίου Προϊόντος (ΑΕΠ) ετησίως.

Και να που σιγα-σιγα προετοιμαζουν τα αλλοθι.

1.

Paulson: Παραμένει ρίσκο η αγορά κατοικίας

Το σημαντικότερο ρίσκο που έχει να αντιμετωπίσει η αμερικανική οικονομία παραμένει η στεγαστική αγορά, επεσήμανε νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Henry Paulson, προειδοποιώντας ότι η διόρθωση ενδέχεται να μην τελειώσει τόσο γρήγορα όσο φαινόταν στα τέλη του 2006.

”Η συνεχιζόμενη διόρθωση στη στεγαστική αγορά δεν δείχνει να ολοκληρώνεται τόσο γρήγορα όσο φαινόταν ότι θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2007. Πλέον φαίνεται ότι θα συνεχίσει να επιβαρύνει την οικονομία των ΗΠΑ για λίγο καιρό ακόμη”, τόνισε ο κ. Paulson.

”Ας είμαστε σαφείς. Όσο περισσότερο οι τιμές των ακινήτων παραμένουν στάσιμες ή υποχωρούν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιβάρυνση στη μελλοντική οικονομική ανάπτυξη των ΗΠΑ”, προειδοποίησε.


2.

Bernanke:”Τροχοπέδη” για την ανάπτυξη το subprime

 

 
Η συνεχιζόμενη υποχώρηση της αγοράς κατοικιών των ΗΠΑ θα ”πλήξει” την αμερικανική οικονομία και το 2008, αν και δεν υπάρχουν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι αναμένεται σημαντική μείωση της κατανάλωσης. Την παραπάνω άποψη εξέφρασε ο επικεφαλής της Fed, κ. Ben Bernanke, σε ομιλία του στο Economic Club of New York.

”Ομολογουμένως είναι ακόμη νωρίς για να είμαστε βέβαιοι για το ακριβές μέγεθος των επιπτώσεων τόσο στη στεγαστική αγορά όσο και στην κατανάλωση”, τόνισε ο κ. Bernanke, προσθέτοντας ότι η Fed ”θα συνεχίσει να παρακολουθεί επισταμένα τις εξελίξεις και θα στηρίξει την αγορά με όλα τα μέσα που διαθέτει”.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Fed, η αγορά πίστης επιστρέφει, σταδιακά, σε περισσότερο ομαλά επίπεδα, αν και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος έως ότου ανακάμψει πλήρως, ενώ στο μεσοδιάστημα θα ”υπάρξουν και κάποιες αρνητικές εξελίξεις”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις μετά την ομιλία του και αναφερόμενος στις συναλλαγματικές ισοτιμίες, υπογράμμισε ότι ”οι κεντρικές τράπεζες δεν μπορούν να είναι αδιάφορες στο συγκεκριμένο θέμα”, πρόσθεσε, όμως, ότι η συνεχιζόμενη υποχώρηση του δολαρίου δεν φαίνεται να ”πλήττει τη σταθερότητα των τιμών”.

Σε ό,τι αφορά την απόφαση της Fed να προχωρήσει σε μείωση επιτοκίων στις 18/9, τόνισε ότι ”οι κίνδυνοι του ενδεχόμενου η πιστωτική κρίση να ”περάσει” και στην πραγματική οικονομία σαφώς αποτέλεσαν βαρόμετρο για να οδηγηθούμε σε αυτήν την απόφαση”.

(16/10/07 - 09:32)Τα παρα πανω ειναι η αρχη αυτων που θα επακολουθησουν.

Οι επομενες ημερες θα επιβεβαιωσουν ακομα πιο ξεκαθαρα το τι θα γινει στην Παγκοσμια οικοναμια, και κατ επεκταση στα Χρηματιστηρια.

Να μη ξεχναμε οτι το Σαβατο στην Ουασιγκτον αρχιζει η συνοδος του G7

Για μια ακομα φορα μαζευονται τα χαρτια σε παγκοσμιο επιπεδο, οπως και τη τελευταια φορα,πριν τη μειωση  του βασικου επιτοκιου απο τη ΦΕΝΤ ,ακριβως με τον ιδιο τροπο ειχαν παιξει τις αγορες,οταν ολοι περιμεναν  -0,25% και η ΦΕΝΤ εκανε το -0,50%.

Τοτε παλι  το ειχαμε ξαναγραψει.

Περισοτερα δεν νομιζω οτι χρειαζονται,οτιδηποτε  αλλο γραψουμε ειναι για να επαναλαμβανομαστε μονο.

Ιδωμεν

Κοντος ψαλμος αλληλουια.

Για κοιταξτε και πωσ θα κλεισει η Αμερικη σε μιση ωρα που απεμεινα.

Υ.Γ.Παλι τα εκανα ροιδο .Ασ μου σβησει τις διαφημησεις καποιος απο το Καπιταλ.Ετσι και ετσι μου εχουν σβησει εκατονταδες κειμενα

Δεν νομιζω να τους κανει κοπο σε αυτο

Σχόλια

16/10 21:50  lakkis
Bρε θα χασει η μανα το πaιδι και το πaιδι την ΜΑΝΑ ...

αντε salam-alekoum ..Βασιλακη.
16/10 21:50  RMB
Εγώ φίλε θέλω να συνεχιστεί η άνοδος γιατί έχω ήδη αρκέτες ζημιές στις μετοχές από τις τιμές που έχω αγοράσει, άλλο τι θέλω εγώ και άλλο τι θα γίνει. Δύσκολο το βλέπω να φθάσει ο ΓΔ στις 5600 στις 20 Οκτ.
16/10 21:56  EASY RIDER ( GARV )
Μηπως εχεις υπ οψη σου μηπως η china citic group θελει και τιποτα λαννετ?
16/10 22:30  allohm
Βασίλη είχες πει σε παλαιότερο μυν σου (όπως και τώρά) ότι θα δούμε νέα υψηλά υπό την προυπόθεση μη εκτάκτων γεωπολιτικών γεγονότων. Εξακολουθείς να πιστέυεις το ίδιο? Ευχαριστώ (και για αυτό το ερώτημα αλλά και για όλη σου την συνεισφορά προς εμας)
16/10 22:43  τσέρουλας
Βασίλη έτσι μια καλησπέρα από καρδιάς.
Αυτό που ήθελα να δω ,εδώ και τώρα,το είδα σήμερα. Εδώ και τώρα.Ελπίζω όλο.
16/10 23:18  zaftheo
Φίλε Βασίλειε 5*.

Έχω την εντύπωση ότι η διόρθωση θα ολοκληρωθεί έως τα επίπεδα των 5160 μονάδων μιας και πραγματώθηκε νωρίτερα του αναμενόμενου.

Βέβαια αύριο το πρωί θα έχουμε βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Καληνύχτα.
17/10 10:17  afragos
καλημέρα και να είσαι καλά που μας ενημερώνεις. 5*
17/10 20:25  Thrassos Kalochairetas
Βασίλειε, καλώς ή κακώς προσεξατε ολιγον την έκθεσίν σας. Αν και νομίζω ότι λάβατε το μηνυμα του τσερουλα.

Ολίγη προσοχή πάντως - το αντιλαμβάνεσθε κι εσεις.
17/10 22:21  jim9666
Καλησπερα.παμε για 5136-5103.σε πρωτη φαση,μεχρι να δουμε τον σκοπο του πωλητη στην ετε.
17/10 22:24  τσέρουλας
Το προς Βασίλη μήνυμα μου ,πολύ απέχει από του βαρυσήμαντο να χαρακτηρισθεί.
Απλή συνέχεια σε σύντομη,εγκάρδια, κουβεντούλα,δευτέρας βράδυ, που είχα μαζί του, στο αμέσως προηγούμενο θέμα του ,όπου του έλεγα τι θα ήθελα να δω.Τίποτα το σπουδαίο.
Θεωρώ την αφεντιά μου ασήμαντη,περί των αγορών.
Και μακριά από εμέ οποιαδήποτε διάθεση για νουθεσίες.
Αν έτσι δείχνουν τα γραφόμενά μου θα πρέπει άμεσα να αλλάξω τρόπο γραφής ή να πάψω να γράφω.
Ευχαριστώ

Καλό σας βράδυ.
17/10 22:28  Βασιλης-Αντ
Αγαπητε φιλε Τσερουλα.
Παντα ευχαριστη η παρουσια σου,και συναμα, ακρως αινιγματικη αυτη τη φορα.
Ελπιζω τις επομενες ημερες, οποτε το θελησεις, να αποκρυπτογραφησεις το μηνυμα -γριφο.
Να εισαι παντα καλα.
Καλο σου βραδυ.

Θρασσακο
Παλαιοτερα,πριν καταδικαστω σε στερηση των πολιτικων μου δικαιωματων,και ειδικως στο εκφραζειν και επικοινωνειν.σου ειχα γραψει στο μοναδικο προσωπικο μηνυμα που σου ειχα στειλει.οτι η αγαπη μου για τα χρηματιστηρια,ειναι συνδεδεμενη με συνεχη στοιχηματα που βαζω με τον εαυτο μου,που μου δινουν απεραντη χαρα, οταν τα κερδιζω, και με γεμοζουν με οερισοτερη δυναμη οταν τα χανω,προκειμενου να κερδισω το επομενο στοιχημα.
Το κερδος ερχεται σε δευτερη μοιρα.
Να εισαι καλα.
17/10 22:36  Βασιλης-Αντ
Φιλε τσερουλα.
Πρεπει να εχουμε τηλεπαθεια.
γραφαμε και οι δυο την ιδια ωρα
Οσο για το να αλλαξεις τροπο γραφης,οτι και να κανεις τα μηνυματα εγω θα τα παιρνω.
Και προς θεου,το να παψης να γραφεις μη το ξαναπεις.

Και την αφεντια σου τη θελουμε και ας τη λες εσυ ασημαντη.
Και εμεις ασημαντοι ειμαστε.
17/10 23:33  ΣΙΓΑΛΑΣ
Τουρκια-ελλαδαρα 0-1

βαρια βαρια
η φουντα του τσολια!
18/10 00:01  prodriver
βασιλειε καλησπερα . παιρνω το θαρρος να σε ρωτησω εαν θα μπορουσες να εκφρασεις καποια αποψη για τις ελληνικες ναυτιλιακες εταιριες που διαπραγματευονατι στο NYSE . ισως να ανοιξει ετσι και ακομα ενα κεφαλαιο ( capital ) :-) για ολους εμας που μαθαινουμε απο τα γραφομενα ολων οσων εχουν τη διαθεση , δυναμη , κουραγιο και ορεξη να το κανουν ...
18/10 01:58  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Σας έχω καταλάβει φίλε μου. sportsman πρωτσα απ'όλα, αν και ολίγον παρορμητικός. Ας είναι, αρκει που εμπλουτίζεται την καθημερινοτητα μας με τα ωραια σας!

Καληνυχτα και καλά κερδη.
18/10 13:57  τσέρουλας
Ο παίκτης παίζει για το παιχνίδι.Θέλει το κέρδος για να μπορεί να ξαναπαίξει.Θέλει να είναι μέσα στο παιχνίδι, όσο χοντρό κι αν γίνεται αυτό.Θέλει να έχει διάρκεια στο παιχνίδι.Ξέρει πως αυτή η διάρκεια είναι που θα τον φάει.Στο βάθος είναι αυτοκαταστροφικός.
Αυτά συγκράτησα από τον παίκτη του Ντοστογιέφσκι.Τον διάβασα σαράντα χρόνια πριν στα 17 μου και κάτι.Και με σημάδεψε.
Έπαιζα ήδη από τα επτά μου.Και συνεχίζω.Η διάρκεια ...

Με εκτίμηση τόσο προς το Βασίλη όσο και προς τον κύριο Καλοχαιρέτα απευθύνομαι,προς τον οποίο δεν είχα πρότερον το θάρρος να απευθυνθώ.
Χωρίς διάθεση για κολακίες, αναζητώ καθημερινά τα λόγια τους ,νοιώθω πως μου ανοίγουν ορίζοντες σκέψης και τους ευχαριστώ.
Κι αυτό εδώ είναι παιχνίδι με τα όλα του.
Καλό σας απόγευμα.
Και βέβαια να είστε πάντα καλά.
18/10 17:02  Βασιλης-Αντ
Φιλε Τσερουλα
Η Σημερινη συνεδριαση ηταν ακομα μια σελιδα απο Ντοστογιεφσκι.
Μονο Αυτος μπορει να περιγραψει τους παικτες,οντας παικτης και ο ιδιος,αφου τα βιβλια του ειναι η αυτοβιογραφια του.
Τα ειπες ολα με δυο λεξεις.
Να εισαι παντα καλα.
19/10 13:50  just me
Βασίλη έφτασες 1000 εμφανίσεις, πότε θα θα μας βγάλεις από το σκοτάδι με μια νέα ανάλυση που ίσως επαληθευτεί; Περιμένουμε να επιβραβεύσουμε με 2000 εμφανίσεις
19/10 18:50  Βασιλης-Αντ
just me.
Το βαμβακι,απο προχτες που τα λεγαμε πηρε 2% και κατι
Τι λες ??
19/10 19:15  pipini
Λες κ.Βασίλη να ακριβύνουν οι μπατονέτες????
19/10 20:09  Βασιλης-Αντ
Πιπινακι μου .
Μη κουραζεις το μυαλουδακι σου με αυτα.
Τα εχω φροντισει για σενα ολα εγω.

Υ.Γ.Πηγες να αγορασεις εσωρουχα Victoria Seecret που σου αρεσουν
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
42 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Εδώ μπορεί να γράφει ο καθένας ότι θέλει χωρίς λογοκρισία, και να βάζει όσα μονάστερα θέλει. Ο Χάρος μπορεί να βρίζει ελεύθερα κοσμίως. Οι ρέστοι μόνο προσευχές κι όχι προς τα καντήλια. Οι παραβάτες οδηγούνται στο Μπινελοδικείον. Εισηγητής ο Canyon. Για μετοχές, ισοτιμίες, χρυσάφια, ρύζια και λοιπά δεν έχουμε ιδέα. Ούτε και για πετρέλαια. Απευθυνθείτε στους ειδικούς.
Blogs που αγαπάμε.
Χάρος, για λόγους εξοικείωσης

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις